Секси коледни подаръци

Празниците чукат на вратата и ако тази година сте решили да не оставяте купуването на подаръци съвсем за последния момент, сега е времето да изберете. Търсенето на най-подходящото нещо, което да подарите може да е трудно и отнемащо време начинание, но ако сте се справили успешно, реакцията на получателя абсолютно си заслужава.

А нали не мислите да оставите интимния си партньор без нещичко, с което да му покажете колко много го цените? Тази година реших да ви спестя трескавите обиколки по магазините и вместо вас подбрах най-доброто на българския пазар. Зарадвайте късметлията или късметлийката (или късметлиите), които спят с вас, с някой от подаръците от този списък (или пък шест).

Преди да продължим, искам да уточня, че тази публикация не е спонсорирана и нито един от производителите или търговците не ми е платил неговият продукт да е в този списък. Всичко е подбрано според моята лична преценка.

Rabbit, Run

Мултифункционален вибратор BIG 3 Bunny

Вибратор зайче

Вибраторите с клитор стимулатор тип зайче са се доказали с времето, така че със сигурност са добра инвестиция. Този е снабден с шест реда въртящи се перли и има четири степени на ротация. Клитор стимулаторът пък е с четири степени на вибрация. Гарантирано мощни оргазми.

Всичко на показ

Elmeriana Bodysuite от Lena-Lena

прозчачно боди

Често по-простите неща са по-хубави и бельото на Lena-Lena не спира да го доказва. Излишните каишки, дантели и украшения са заменени с ефирна прозрачна материя и резултатът е ултра секси. Това боди освен красиво е и удобно, така че нищо няма да я разсейва, докато ви показва колко много оценя жеста.

Нагорещени до червено

Боди super push-up от H&M

червено секси бельо

Ако предпочитате да заложите на нещо по-класическо коледно, какво по-секси от червена дантела? Това боди е празнично, но стилно, така че няма да сбъркате.

Yes, Daddy…

Комплект Fifty Shades of Grey Pleasure Overload

комплект 50 нюанса сиво BDSM

Може и да не харесвате „50 нюанса сиво“, но този комплект определено си заслужава, ако с половинката ви си падате по садо-мазо експерименти. В тази луксозна кутия ще намерите всичко, от което се нуждаете – камшик, ленти за връзване, мини вибратор, вагинални топчета, щипки за зърна, пръчка с пера и маска за очи. А и не знам за вас, но аз не мога да устоя на лилавото.

Eat my panties

Holiday Gift Box от Beti Bones

коледно бельо ръчно изработено

Тези тематични коледни бикини от Beti Bones са ръчно изработени и по момичешки секси. А освен това имат такова винтидж усещане, така че няма как да ги облече без да се почувства като pin-up модел.

Отменете масажа за двойки

Вибратор за двойки We-Vibe Sweet Smile

вибратор за двойки

Този вибратор за двойки ще достави удоволствие и на двама ви. Размерът му ѝ поволява да го носи по време на секс, така че и двамата ще почувствате вибрациите. Снабден е с два мотора и 7 различни режима, а дизайнът му пасва перфектно на женската анатомия и лесно и бързо достига G-точката. Множествени оргазми ли чух?

Peachy

Анален разширител Diamond Butt Plug

анален разширител бът плъг

Този анален разширител вероятно ще се хареса на всеки любител на аналните удоволствия, но е особено подходящ за по-начинаещите. Не е стряскащо голям, а леко и плавно се разширява от върха към основата.

Ако пък сте по-напреднали…

Вибриращо анално дилдо

вибриращо анално дилдо

Ако аналните ласки не са нищо ново за вас и сексуалният ви партньор и сте готови за нови изживявания, опитайте това вибриращо анално дилдо. Изработено от мек и деликатен силикон в класическо черно, с плавни извивки и вибростимулатор, поставен вътре в самия бът плъг.

Нежна е нощта

Масажно масло Tender is the Night от Lush

масажно масло

Подарете си чувствен и романтичен масаж. Това масло, приготвено от натурални съставки, е с изискани флорални етерични масла и цветен аромат. Няма как да не предизвика подходящото настроение.

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *