Как да мастурбираме, когато винаги има някой вкъщи

masturbacia

Глобалната пандемия на COVID-19 изисква строги мерки и ограничения в ежедневието ни. За да забавим разпространението на коронавируса, е препоръчително да практикуваме социално дистанциране и да намалим излизанията, дори и да нямаме симптоми на болестта. Времената са несигурни, а изолацията вкъщи често се оказва предизвикателна, когато трябва да делим дома си с други хора.

В тази така или иначе стресова ситуация липсата на лично пространство създава допълнително напрежение. А сега повече от всякога е важно да се погрижим за нуждите си. И въпреки че не е най-подходящото време за шумни и експлозивни оргазми (или за прекалено мощни вибратори), това не означава да се откажем напълно от мастурбацията. Ето няколко съвета за тихо и дискретно самозадоволяване по време на карантина:

Говорете за нуждата си от уединение

Независимо дали живеете със съквартиранти, семейство или роднини, ако все още не сте го направили, сега е моментът да проведете разговор за лично пространство и уединение. Ако разполагате със собствена стая, помолете ги да чукат преди да влязат. Кажете им, че имате нужда да се усамотите, за да медитирате, да работите, да творите или да тренирате. Така е по-малко вероятно да ви безпокоят. Ако вратата не се заключва, помислете дали не може да поставите райбер.

Използвайте банята

Ако не разполагате със собствена стая или се притеснявате, че някой ще влезе, докато мастурбирате, възползвайте се от времето, което прекарвате в банята. Дори най-несъобразителните хора не биха нахълтали, когато се къпете. Освен че няма да ви прекъснат, банята предлага и други предимства. Шумът на течащата вода ще прикрие звуците, които издавате, а и под душа или във ваната може да експериментирате със струята. Плюс това, няма защо да бързате. Стресовите ситуации често са причина трудно да достигаме до оргазъм, а в банята това няма защо да ви притеснява.

Използвайте ръцете си

Играчките са чудесно нещо, но сега не е времето за любимото зайче или Hitachi масажор, които са не само прекалено обемисти, но и шумни. Опитайте други, по-дискретни, техники, например с пръсти. И ако все пак това не ви е достатъчно, инвестирайте в безшумен и компактен вибратор.

Опитайте секстинг

Може да нямате късмета да прекарвате карантината с човека, с когото правите секс. Но благодарение на технологиите, не е нужно да губите контакт. Видео разговорите са чудесни за поддържане на искрата, но ако например родителите ви гледат телевизия в другата стая, по-добре се въздържайте от тях. Вместо това може да си размените няколко голи снимки и секси съобщения.

По-тихо с порното

Вярно, че Pornhub пуснаха безплатен премиум, но сладострастните звуци на актьорите няма как да не издадат какво правите. Ако ще гледате порно, сложете слушалки или спрете звука. Или пък потърсете подходящи гифчета. Но ако не държите на визуалната стимулация, опитайте еротична литература. В интернет е пълно със секси истории, които ще ви предразположат. Разбира се, винаги може да разчитате и на собствените си фантазии и възбуждащи спомени.

 

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.