Пътеводител към аналния секс за начинаещи

Аналният секс: Какво трябва да знаете

Дълги години около аналния секс витаеха различни заблуди и предразсъдъци. Не че не се е практикувал, просто хората не говореха за него или го приписваха на определени групи. Днес обаче аналният секс не е такова табу. Anal е една от най-търсените категории в порно сайтовете, много хора споделят, че поне са го опитвали, а сцени и диалози за анален секс се появяват все по-често в любимите ни сериали.

Ако все още не сте изследвали ануса (собствения или на партньора ви) като ерогенна зона, но сте любопитни, този кратък пътеводител ще ви даде някои начални насоки. Информацията тук е предназначена за абсолютно начинаещи. Ако решите, че аналният секс не е за вас, няма проблем. Не се чувствайте притиснати да го практикувате само защото партньорът ви иска или защото всички останали го правят.

Ако обаче ви хареса, може да решите да го изследвате повече. Как по-точно, ще си говорим в някоя от седващите статии. Засега ето откъде да започнете:

Защо анален секс?

Макар и често заклеймяван, аналният секс е напълно естествен. Хората са го правили от зората на човечеството. Наистина. Сведения за това има още от времето на древните гърци, че дори и по-рано. Така че не се притеснявайте, ако искате да опитате. Няма нищо странно или гнусно.

Анусът е пълен с нервни окончания, които могат да доведат до невероятни усещания при стимулация. Най-много нервни окончания се намират в самото начало, така че не е нужно да пъхате нещо толкова навътре (ако не искате), за да получите удоволствие.

Въпреки това, както всички други сексуални актове, и аналният секс не е нещо, което се харесва на всеки. И в това няма нищо лошо. Правете това, което ви харесва. Няма грешен начин да преживеете сексуалността си, нито пък един начин е по-добър от друг.

Когато получавате

Анален секс за хората с простата

За тези от вас, които имат простата, трябва да знаете, че да вкарате пениса си в дупето на партньора, не е единственият начин да преживеете анален секс. Въпреки че е добър начин.

Ако решите да дадете шанс на стимулацията на простатата, може да бъдете възнаградени с невероятни усещания.

Първо, какво представлява простатата? Простатата е жлеза близо до пикучния мехур, която произвежда простатна течност, един от основните елементи на спермата. Тя се намира точно пред ректума и може да бъде стимулирана с играчка, пръсти или пенис. Усеща се като солидна, малка издутина.

При стимулация, чувстото е страхотно и може да предизвика силен, интензивен оргазъм.

Анален секс за хората без простата

Аналната стимулация може да е изключително приятна и ако нямате простата. Не забравяйте за нервните окончания.

Повечето оргазми, включително и аналните, произхождат от клитора. Клиторът е епицентърът на удоволствието за жените и е единствената част в женската анатомия, чиято единствена функция е удоволствието. Аналният секс може да стимулира вътрешния клитор.

За разлика от вагината, която по природа може да събере глава на новородено, анусът е много тесен и неподатлив. Затова и усещането да имаш нещо вътре в него е различно и уникално. Много жени описват аналния секс като чувство за „пълнота“, което е приятно.

Когато давате

Независимо дали сте мъж или жена, ролята на даващия също може да ви донесе голямо изключителна интимност.

Както вече споменах, анусът е много тесен и неподатлив. Затова много мъже обичат да правят анален секс – анусът буквално прегръща пениса им. Не се ограничавайте само до пениса обаче. Може да стимулирате ануса на партньора си още с пръсти, играчки, език. Задължително започнете с пръст и постепенно надграждайте.

Ако партньорът ви е мъж, може да стимулирате простатата с пръсти. Вкарайте един два пръста и ги раздвижете, докато тялото му свикне. Потърсете простатата. Трябва да я усетите като малка издутина. Намира се откъм пениса. Стимулирайте я сякаш правите жест „Ела тук“. През това време може също да си играете с пениса и/или топките му – със свободната ръка или с уста. Ако позата позволява и ако имате вагина, може да вкарате пениса. Ще подарите на партньора си експлозивен оргазъм.

Ако партньорът ви е жена, също може да стимулирате ануса с пръсти, пенис, играчка или език. Отново започнете с малко и постепенно увеличете. Едновременно с ануса, стимулирайте клитора и вагината. Много жени обожават двойното проникване.

Говорете с партньора си

Независимо дали искате да дадете или да получите анален секс, преди това трябва да говорите с партньора си. За да се насладите на преживяването, и двамата трябва да го искате.

Може да е малко плашещо да говорите за анален секс, но бъдете честни с партньора си. Споделете му какво искате. В една здравословна връзка, трябва да можете да говорите открито. Направете го само ако това е нещо, което и те искат да опитат. Да ги изненадате по време на полов акт не е добра идея. Сериозно, не го правете!

Започнете бавно и използвайте лубрикант

Може и да се повтарям, но това е изключително важно. Анусът е мускул и трябва да свикне постепенно с по-големите предмети. Започнете с пръст (с добре изрязани нокти!) или с наистина много малък анален разширител. Първо загрейте. Сложете лубрикант на пръста или на играчката и нежно масажирайте ануса. Когато се почувствате по-възбудени и отпуснати, може да проникнете. Раздвижете го бавно, за да отпуснете зоната.

Никога не слагайте в ануса играчка, която няма разширена основа. Може да я изгубите в тялото си. И не, няма просто да я „изакате“.

Когато зоната е достатъчно отпусната, може да вкарате нещо по-голямо (пенис или играчка). Отново подхождайте бавно и постоянно комуникирайте с партньора си. Ако има болка, спрете. Починете си. Трябва да сте максимално отпуснати, защото ако сте стегнати, нещата са много по-трудни и следователно по-малко забавни.

Лубрикантът е задължителен за приятен и безопасен анален секс. Ако искате да ви е хубаво, използвайте повече. Лубрикантите на силиконова основа са подходящи за анален секс, тъй като са по-хлъзгави и издържат по-дълго. Ако използвате презерватив обаче имайте предвид, че някои силиконови лубриканти могат да разядат латекса, заради високото си маслено съдържание. По същата причина избягвайте лубрикантите на маслена основа. Най-добре използвайте неароматизиран лубрикант на водна основа.

Да, може да има фекалии

Да, може да влезете в контакт с малко фекална маса. Все пак прониквате в ануса. Но в това няма нищо страшно. Това не означава, че сте мръсни или че аналният секс е мръсен. Ако все пак се притеснявате, използвайте презерватив.

И не вкарвайте нищо, което е било в ануса във вагината или устата, независимо колко ass-to-mouth порно сте гледали. Едва ли искате инфекция.

Ако сте готови да се впуснете в първото си анално приключение, пожелавам ви успех. Ако вече имате известен опит и сте жадни за още, не забравяйте да следите блога, защото обещавам ви, че това няма да е последният път, когато ще си говорим за анален секс.

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *