Секс сладък като ванилия

ванила секс

Днес разсъждавам защо ванила сексът никак не е за пренебрегване. И за другата страна на кинк шейминга.

БДСМ сексът отдавна навлезе в мейнстрийма. Някъде докато Риана пееше, че веригите и камшиците я възбуждат, а Крисчън Грей стана модерното олицетворение на мъжа мечта, хората започнаха с гордост да признават предпочитанията си към пляскане и душене в леглото. И изведнъж да правиш секс без фетиши се превърна в нещо срамно. На ванила секса започна да се гледа с пренебрежение. Той е скучен и го правят само скучни хора. Да си кинки е къде-къде по-готино.

Ако следите блога, знаете, че харесвам секса с фетиши. Привърженичка съм на експериментите в леглото и обичам да изследвам собствените си граници. Това, което не харесвам, са стереотипите. А твърдението, че ванила сексът е скучен, не е нищо друго освен стереотип.

С правилния човек ванила сексът може да бъде едно изключително удовлетворяващо преживяване. Сладък, нежен и чувствен, точно като ванилия. Аз го свързвам с онези леки, деликатни докосвания, изпълнени с електричество. Сутрешният секс, когато и двамата сте още сънени – мързелив, бавен, непринуден. Онези жадни целувки и нетърпеливи прегръдки, когато самият допир на голите ви тела носи неописуема наслада. Абсолютната интимност и взаимност. Усещането, че във вените ти тече не кръв, а шампанско. Ванила сексът е просто разкошен!

За да има страст, не е нужно непременно да присъства грубата игра. Дърпане на коси, връзване и дори унижение – всичко това е супер, но не е задължителен елемент на страхотния секс.

Ако ванила сексът ви се струва обикновен или прозаичен, то най-вероятно е поради липсата на химия между партньорите, а не липсата на фетиши. Аз се стремя да намирам баланса и практикувам и двете. Светът на фетишите е необятен и безспорно вълнуващ. Обичам да го изследвам, да предизвиквам себе си, да търся границите си.

За някои хора кинковете са начин на живот, други прибягват към фетишите, за да внесат разнообразие и вълнение в леглото. Има и такива, които са разбрали, че това просто не е за тях. Към която и категория да спадате, никой няма право да ви съди. Кинк шеймингът изобщо не е секси, но не е и ванила шеймингът. Сексът, преди всичко, трябва да носи наслада, а какъв подход ще изберете, за да достигнете до нея –  сладките ванила ласки или тръпката на кинки преживяванията, зависи изцяло от вас и партньора ви.

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *