Той най-добре знае от какво се нуждае тялото ми

Вече е 8 часа, а ние все още дремем спокойно в леглото. Полуоправеният багаж и предстоящият път не ме тревожат както друг път. Той докосва нежно бедрото ми, после се обръща на другата страна. Аз го прегръщам, после също се врътвам. Той гали шията ми… Никакво напрежение, никакви грижи. Само трябва да се спазарим кой да слезе за кафе.

Ръката му бавно се плъзва между краката ми. Пъха я под бикините ми. Пръстите му галят клитора ми, после проникват в мен, а аз тръпна от възбуда. Опитвам се да съм тиха – Христо е в другия край на студиото и не съм сигурна дали все още спи. Движенията му стават все по-бързи, а способността ми да се контролирам намалява. Извивам гръб и се отдавам на оргазма.

Соковете ми са по пръстите му, той докосва зърното ми, после устните, после вкарва показалец в устата ми, сякаш да опитам похотта си. Продължаваме да лежим блажено.

– Ще отидеш ли за кафе?

– Не, – отговарям категорично.

Той поставя длан между краката ми, с което предизвиква в мен прилив на вълнение. Знам какво ще последва. Започва бавно и нежно да ме гали. После вдига ръка и рязко я стоварва обратно върху мен.

– Ще отидеш ли за кафе?

– Да, да, ще отида, – подчинявам се на момента, след което веднага съжалявам. Не трябваше да се давам толкова бързо. Не искам да спира. Всяка частица в мен жадува за сладката болка и наставническото отношение.

– Сигурна ли си? – пита и отново ме удря.

– Д-да.

В този момент съм готова на всичко за него. Бих отишла навсякъде и бих му донесла всичко.

– Добре.

Баналната задача вече ми носи удоволствие. Сякаш е част от играта. Знам, че като се приберем ще продължим и нетърпеливо очаквам момента, когато ще му се подчиня напълно и той за пореден път ще докаже, че най-добре знае от какво се нуждае тялото ми. Вече предвкусвам насладата от това да се оставя изцяло в негови ръце и предусещам болезнения досег на колана му до кожата си.

Почивката е хубаво нещо, но за щастие все някога се прибираш вкъщи.

***

Дългият път към вкъщи сякаш още повече засили желанието ми. Не че една седмица на море е много, дори напротив, но нямах търпение отново да сме си двамата, в нашата си спалня.

Но когато пристигнахме, изобщо не бързахме да се отправим към нея. Разопаковахме си багажа, ходихме до магазина, обядвахме, гледахме сериал… И двамата знаехме какво ще правим по-късно без дори да го споменаваме. Не бях нетърпелива, а спокойна.

Когато моментът настъпи, това спокойствие се замени от така познатото ми вълнение. Застанала на колене на леглото, чисто гола, дясната ми буза опряна в чаршафа и ръце разперени настрани, както ми беше казал, го наблюдавах, за да видя какво ще извади. Сърцето ми препускаше в очакване да разбера какво е намислил.

Накрая хвана лявата ми ръка, погали китката ми и ѝ закопча черна кожена гривна. През нея прекара дълго алено въже, което преметна зад рамката на леглото и стори същото с дясната ми ръка. После застана зад мен. Погали дупето и бедрата ми и се поспря за миг, за да се полюбува на гледката. Не можех да помръдна, зависех изцяло от него.

Нежно погали лицето ми, после го обърна надолу и ми каза да почакам. Когато се върна в стаята, чух свистене. Беше донесъл нещо и сега пореше въздуха с него, за да ме подготви. Но не беше колан, както очаквах, коланите не издават такива звуци. Исках да погледна в огледалото, за да разбера какво е, но не смеех. Той се приближи, а предметът, какъвто и да беше, се озова на лявата буза на дупето ми. Извиках, но той веднага започна да гали мястото, на което ме беше ранил с цялата си нежност и обич. А после го целуна. След това удари и ходилата ми, погали и тях и ги целуна.

Само два удара, а от мен вече капеха сокове. Той повдигна таза ми и го сложи върху краката си. Накара ме да го погледна, а аз се възползвах от случая и с крайчеца на окото си видях, че това което държеше бе кабел.

– Колко пъти искаш да те ударя? – попита ме и като усети колебанието ми допълни, – Пет? Десет?

– Пет…

– Добре. Пет тук, – и сложи ръка на дупето ми, – и пет тук, – премести я върху ходилата ми. – Брой!

Първият удар ме накара да изпищя.

– Едно, – казах едва-едва.

Последва втори.

– Д-две…

След всеки удар той галеше раненото място и го целуваше, а когато стигнахме до пет, не знаех кое надделяваше в мен – болката или насладата.

След това хвана стъпалата ми и повтори.

– Едно… Две… Три… Четири… Пет!

Накрая вкара пениса си в мен, а аз не можех да откъсна поглед от отражението ни в огледалото. Той изглеждаше толкова величествен, толкова уверен в движенията си, а аз бях толкова красива в тази поза – деликатните ми китки завързани, дългата ми коса разпиляна, а гърбът ми плавно извиващ се, за да му даде достъп до вагината ми. Застанала така само за него и готова да го поема където пожелае.

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *