6 секси ролплей идеи за Хелоуин

halloween roleplay

Остава по-малко от седмица до Хелоуин! Това е абсолютно любимият ми празник и независимо дали като мен броите дните още от първи ноември миналата година, или пък просто отказвате да го празнувате, няма причина да не се възползвате от специалната атмосфера и да не я пренесете в спалнята. Секси хелоуинските костюми са навсякъде и с тях освен да обикаляте за бонбони или да оберете погледите на някое парти, може да опитате и нещо по-възбуждащо.

Ето няколко ролплей сценария, които да пробвате този Хелоуин (а защо не и след това).

Дявол

Дяволът си е класика за Хелоуин и ако мисълта за тризъбец ви възбужда, това е играта за вас. Единият е дявол, а другият нещастен смъртен, който е продал душата си. Проблемът е, че дяволът сега иска и тялото ви… Трябва да направите всичко, което жестокият ви господар или господарка поиска от вас, за да се освободите.

Вещица

Ами, вещиците са си секси. Но ако се чудите как да ги направите още по-секси, ето ви начин.

Единият от вас е вещица (или вещер), а другият е подозрителен съсед или приятел. Съседът почуква на вратата и когато вещицата му отвори, я конфронтира с истината за самоличността ѝ. Тогава вещицата прави заклинание на съседа си, което го кара да се подчини на всяка нейна извратена прищявка.

Ето и още един сценарий. Съседът връзва вещицата за стола или леглото и използва играчки, за да я накара да признае злите си дела.

Монахиня

Вие или партньорът ви се обличате като монахиня (или свещеник). Другият играе ролята на покаял се грешник, дошъл да изповяда всичките си грехове в търсене на опрощение. Докато единият от вас изброява прегрешенията си (които може да са истински или въображаеми), другият трябва да му измисли наказание или да му нареди да изкупи греха си по начин, който сметне за подходящ.

Вампир

Поп културата в последно време утвърди вампирите като най-сексапилните свръхестествени същества.

Този ролплей може да се изиграе по много начини. Може би сте мистериозно нощно същество, което си е уловило беззащитна жертва и възнамерява да се „нахрани“ с нея, докато не се задоволи напълно? Или пък пред хората показвате перфектни обноски, докато не останете насаме с партньора си и разкриете истинската си хищна природа?

Използвайте въображението си и намерете сценария, който ви възбужда най-много.

Любим измислен герой

Независимо дали сте фенове на косплея или си падате по Хърмаяни Грейнджър, преобличането като любим герой може да е много освобождаващ начин да откриете нови страсти с партньора си.

Всеки от вас си избира герой, който го възбужда, независимо дали е от филм, книга, сериал или комикс. После подред се преоблечете.

Ако не сте сигурни как да разиграете нещата, със сигурност в интернет ще е пълно с еротични фен фикшъни. Прочетете няколко за вдъхновение.

Сукуб/инкуб или призрак

Тук дори не ви е нужен костюм. Но тази ролева игра е чудесен начин да се потопите в света на сензорната депривация.

Пуснете щорите, загасете лампите и направете стаята колкото се може по-тъмна и се пригответе за лягане. Ако трябва си сложете маска за сън. Партньорът ви чака отвън. След няколко минути влиза тихо в стаята и ви приближава. Оттук нататък вие решавате какво ще се случи. Важното е този от вас, който е в леглото да не може да види нощния си посетител.

 

 

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *