Искаш ли да правим тройка?

troika

Не че двама са малко, но понякога да сме трима е много по-весело. Ако тройката е онази фантазия, която сте решили, че най-накрая е време да осъществите, този текст е за вас.

Започнете разговора

Няма да се уморя да казвам, че комуникацията в ключова, когато става въпрос за фантазии и сексуални практики. Всяко ново начинание в интимните ви отношения, изисква много доверие, а то се изгражда с открита комуникация. Не се учудвайте, ако партньорът ви се изненада, когато му кажете, че искате да правите тройка. И не му се сърдете. Трябва да го разберете, ако изпитва несигурност и притеснения. Възможно е, например, да приеме желанието ви за тройка като знак, че не ви е достатъчен или не се представя добре. Обяснете защо си мислите, че с трети човек ще ви е забавно, опишете как си представяте преживяването и отговорете на всичките му въпроси. Говорете открито.

Кого да попитате

И така, вие и партньорът ви сте обсъдили идеята да поканите трети човек в леглото си и сте установили, че и двамата го искате. Сега въпросът е кой да е този човек. За някои двойки най-добрият вариант е това да бъде познат или приятел. Ако в живота ви има човек, на когото имате доверие, привлича ви и е отворен към експерименти, значи сте късметлии. Хубавото на груповия секс с приятели е, че ще ви е много по-лесно да се отпуснете и да се почувствате в безопасност.

Ако обаче се опасявате, че опознавайки интимно приятелите си това би променило отношенията ви по непредвидими начини, по-добре е да потърсите непознат. Тук в помощ ще ви дойдат различните сайтове и приложения за запознанства, а търсенето на най-подходящия партньор си е възбуждащо само по себе си.

Споделете очакванията и опасенията си

Сега вече сте трима, но за да си гарантирате преживяването, за което копнеете, трябва да уточните с партньорите си какво точно е то. Обсъдете очакванията си и нещата, с които не се чувствате комфортно. Къде поставяте границите? Без целувки? Без анален? А какво искате да опитате?

Пригответе всичко необходимо

Спонтанността може да е секси, но не и неподготвеността. Не искате да започнете да търсите презерватив в най-горещия момент. Може би ще ви трябва лубрикант. А защо не и някоя и друга играчка? С играчки винаги е забавно, а и така ще сте сигурни, че никой няма да се чувства пренебрегнат.

Не използвайте порното като ръководство

Порното може и да е много възбуждащо, но то не винаги отразява реалността. Все пак когато сте двама едва ли се държите като порнозвезди, така че няма защо да го правите, когато сте повече. Отпуснете се, насладете се на преживяването и се забавлявайте. Както при всяка друга сексуална практика, няма един единствен или правилен начин да правите тройка.

Please follow and like us:

2 thoughts on “Искаш ли да правим тройка?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *