Какво е чувството да правиш анален секс

analen-sex

През годините съм чувала толкова много шеги и подмятания за това колко болезнен е аналният секс, че е цяло чудо, че съм се решила да го опитам. Чудно е как изобщо хората го правим, щом си мислим, че боли. Особено жените. Защото за разлика от мъжете нямаме простата и е трудно да достигнем до оргазъм чрез анално проникване. И все пак го правим. Защото истината е, че ни носи наслада.

Аналният секс е доста различен от вагиналния, но подобно на него той не би трябвало да е болезнен. За мен той е свързан с комбинация от различни емоции и усещания и нито едно от тях не е неприятно.

Първо, той започва с притеснение. Притеснявам се непосредствено преди началото, когато вкара пръстите си в мен, за да ме накара да се отпусна, когато проникне с пениса си. Но това не е негативна емоция. Много подобна е на това, което изпитвах при първите си сексуални контакти. Вълна от адреналин и вълнение, които ми харесват.

Първото вкарване ми носи едновременно усещане за пълнота, разтегливост и опънатост. Движенията му са бавни и аз чувствам как стените ми обгръщат пениса му. Колкото по-бързи и уверени стават те, толкова повече започвам да изпитвам гъделичкаща наслада в цялото тяло. Да, не само в дупето, а навсякъде. Сякаш всяко нервно окончание, до което пенисът му се докосне, започва да вибрира и изпраща тази вибрация до всяка моя клетка. От време на време стискам възглавницата, завивката, ръцете му, а по кожата си чувствам електричество.

Но аналният секс не се свежда само до физическите усещания. Той носи чувство за уязвимост, за подчиненост. Ето ме, в неговите ръце, отдала съм му се напълно. Всяко негово движение сякаш резонира в мен – ти си моя, моя, моя…

Харесва ми също удоволствието, което успявам да му доставя, когато правим анален секс. Никога няма да забравя погледа му, когато пробвахме за първи път. Не беше просто наслада, а чиста радост. Аз самата все още не мога да изпитам оргазъм от анален секс. Може би някой ден ще успея – с практиката, а защо не и с помощта на някои техники и играчки. Все пак клиторът не е само повърхностен орган и със сигурност получава вътрешна стимулация по време на анално проникване. Но дори и никога да не достигна климакс, това няма особено значение. Мога да свърша по безброй други начини. Уязвимостта, гъделичкащата наслада – това е което ме кара да искам още и още.

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *