За сухите периоди

suh-period-bez-seks

Чувала съм, че една от най-продаваните авторки на еротични романи е девствена. Така и не се поинтересувах достатъчно, за да потвърдя истинността на тази информация, но не бих се учудила да е вярна. Все пак писателите не черпят вдъхновение само от опит. А струва ми се, че един от най-големите бестселъри в жанра, „Петдесет нюанса сиво“, се основава повече на фантазиите на авторката, отколкото на преживяванията ѝ.

Но честно казано не знам как го постигат. Обичам да пиша за секс повече отколкото за всяко друго нещо, но винаги се стремя към автентичност. Иначе бих звучала като колонката със секс съвети на Cosmopolitan, а не търся подобен ефект. Ако не беше анонимността, едва ли бих си позволила такава откровеност. Благодарение на нея, сега имам смелостта да напиша и тези думи.

Съвсем наскоро преживях един от най-дългите си сухи периоди през последните години. С партньора ми просто спряхме да правим секс (и не правихме почти три месеца). Няма да се впускам в обяснения защо изгубихме интимността си, нито как си я възвърнахме. Истината е, че дори в този момент не съм напълно сигурна какво точно ни накара отново да започнем да правим секс. Но ще ви споделя мислите и чувствата си от това време, както и изводите, до които стигнах.

Мастурбирането е депресиращо

Естествено, липсата на секс не означава липса на желание за сексуално удоволствие. Но в онези три месеца самозадоволяването ставаше все по-трудно. Нямам нужда от порно за да се възбудя и да мастурбирам, но обичам да гледам. В този период обаче отварях Pornhub с скролвах до безкрай, неспособна да намеря нещо, което да ме развълнува.

Невъзможно ми беше да разчитам и на собствените си фантазии. Винаги съм си представяла него. Особено секси неща, които сме правили или такива, които искам да изпробваме. Сега тези мисли ме разстройваха, носеха ми чувство на загуба. Идеята за секс, в който той не присъства, също беше неприятна, не можех да фантазирам за други хора. Накрая често соло сесиите ми свършваха със сълзи и преходното удоволствие от собствените ми докосванията просто не си заслужаваше последващата болка.

Всички правят секс, освен мен!

Когато се наслаждаваш на редовен секс, не обръщаш внимание на някои неща. Спри да го правиш обаче и ще видиш как дори и един филм не можеш да изгледаш със същите очи. Защото там хората, за разлика от теб, правят секс. Правят го и в сериалите. И в книгите. Хората по радиото пеят за него. И приятелите ти правят секс. Само ти не. И идва момент, в който започваш да се чудиш кога ли за последно, барманът, който ти налива бирата, е правил секс. На бас, че ще прави още тази вечер. И изведнъж интимният живот на останалите се превръща в лична атака срещу теб.

Чувствам се отхвърлена

Всички имаме моменти, в които се чувстваме непривлекателни. Но когато не правиш секс, тези моменти стават все по-чести и по-интензивни. Просто се лъжем, ако си казваме, че самочувствието ни няма нищо общо с това дали някой иска да прави секс с нас или не. Истината е, че то страда, когато се чувстваме нежелани и отхвърлени.

Всеки ден е пропилян

Сега съм млада и свежа, пълна с енергия. Защо не се възползвам? Защо не правя секс? Всеки един ден без секс е пропилян, всяко друго занимание е незначително. Тялото ми е създадено да изпитва и да доставя удоволствие. Не се знае какъв ще е сексуалният ми живот, когато остарея, дали изобщо ще имам такъв. Защо пропилявам младостта си в неправене не секс!?

И сухите периоди свършват

Всеки човек някога в живота си минава през сухи периоди по различни причини – необвързан е, няма желание, изпитва трудности във връзката си. Но добрата новина е, че нищо не е вечно. Отново ще правиш секс! (А дотогава, купи си вибратор!)

 

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *