Сълзи по време на секс

salzi-po-vreme-na-seks

Сълзите по време на секс са като пеперудите в стомаха – резултат от онзи коктейл от хормонални и неврологични промени, които се случват в тялото ни, когато сме влюбени или когато сме сексуално привлечени към някого. Аз бях и двете

Не можех да му се наситя. Допирът на кожата му. Мирисът му. Онзи специфичен вкус, който има слюнката му, когато е възбуден. Усещането да е вътре в мен. Никога не ми е било по-хубаво. Никога не съм била по-влюбена. Нещо в мен напира, а аз се опитвам да го потисна. Целувам го, после допирам бузата си до неговата и заравям лице във врата му. Въпреки това не мога да се сдържа, започвам да плача. Опитвам се да изтрия сълзите, не искам да ги види. Все пак, едва ли разплаканата жена е много секси. Не успявам, той забелязва. Гледа ме разтревожено, а аз го поглеждам виновно и се предавам пред сълзите.

Случвало ли ви се е да плачете от щастие? А от гняв? От безсилие? Тогава знаете, че хората не плачат, само когато са тъжни. А случвало ли ви се е да плачете по време на секс?

Това не беше единственият път, когато съм плакала по време на секс или след него. В началото на връзката ни се случваше сравнително често. Чувствах се виновна, защото смятах, че така развалям цялото преживяване за него. Сълзите по принцип асоциираме с нещо отрицателно и знаех, че тази моя реакция го кара да си мисли, че ме наранява или разочарова. А не беше така.

Сълзите по време на секс са като пеперудите в стомаха – резултат от онзи коктейл от хормонални и неврологични промени, които се случват в тялото ни, когато сме влюбени или когато сме сексуално привлечени към някого. Аз бях и двете. А в онзи начален период не правехме просто секс – правехме любов.

Сълзите по време на секс и след оргазъм са необясними, поне психолозите не могат да дадат точно обяснение. Но трябва ли? За всеки преживяването е индивидуално и не можем да очакваме реакциите на тялото ни да са еднакви.

Сексът с него никога не е бил само физически, винаги е включвал много чувства, а понякога си е почти духовно изживяване. И как да не се разплача? Бях толкова влюбена, усещах всичко с такъв интензитет, просто не можех да потисна насъбралите се емоции – все отнякъде трябваше да излязат.

Сълзите ми изобщо не означаваха болка или разочарование. Напротив, това беше най-големият комплимент, който можех да му направя. Означаваха щастие, любов и екстаз, каквито никога преди не съм изпитвала. Външен израз на пеперудите в стомаха. Нещо, което думите са непосилни да обяснят.

Please follow and like us:

One thought on “Сълзи по време на секс”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *