Секстинг наръчник

Ще си поседим още известно време вкъщи, но ако не живеете с партньора си, това не означава, че сексуалният ви живот трябва да пострада. Разбира се, сега е чудесен момент да се посветите на това да опознаете тялото си, нуждите си, какво ви харесва и какво не. Мастурбацията е страхотно занимание за сякаш безкрайните часове, прекарани у дома, но когато искате да включите и друг човек, на помощ идват технологиите.

Размяната на секси съобщения и снимки е чудесен начин да поддържаме искрата както в нова връзка, така и в дългогодишна. Досега може да не сте го мислили много, но ако прекарвате извънредната ситуация далеч от партньора си, време е да обърнете повече внимание на секстинга. Всъщност дори не е задължително да сте във връзка, за да го правите. Обстоятелствата днес означават, че това е единственият начин да флиртуваме.

Ако се чудите откъде да започнете или пък практиката не е нещо ново за вас, но търсите малко повече креативност и вдъхновение, днешният пост е за вас.

Преди всичко безопасността

Може да се чувстваме сякаш идва краят на света, но това не е оправдание да сме безразсъдни. Когато всичко това приключи, нещата може и да не продължат по старому, но най-вероятно все пак ще продължат. Ако не сте сигурни как да се предпазите от евентуални неприятни ситуации, вижте съветите за безопасен секстинг, които споделих наскоро.

Повечето хора са значително по-смели онлайн, отколкото очи в очи, и е много вероятно секстингът да ви се отдава много повече от мръсното говорене на живо. И ако все пак изпитвате притеснения, не е нужно да прекалено дръзки. Аз обичам да започвам с нещо простичко като „Липсват ми целувките ти по врата ми“. Хубавото на подобни съобщения е, че създават визуална картина в съзнанието на човека, към когото са отправени.

Ако сте във връзка, най-вероятно пазите в спомените си куп възбуждащи преживявания. (А ако нямате такива преживявания, какво правите в тази връзка?) Изберете си любим момент и се върнете към него. „Спомняш ли си, когато…“ или „Често си мисля за онзи път…“ Нещо не толкова конкретно като „Липсва ми чувството да си в мен/да съм в теб“ също е достатъчно, за да  започнете секстинг сесия.

Ако пък отношенията ви са съвсем нови и все още не сте имали възможността да си създадете спомени, започнете с въпрос. „Какви са фантазиите ти?“ „Какво би направил/а, ако бях при теб?“ Така ще провокирате партньора ви да даде воля на въображението си. Нищо чудно да споделяте някои секси желания, които да осъществите, когато дойдат по-нормални времена. А дотогава самото очакване ще поддържа тръпката. „Кажи ми за какво мислиш, когато се докосваш“ също е чудесен начин да разчупите леда.

Когато сте готови да сте малко по-директни, може да вметнете нещо от сорта на „Къде искаш първо да ме докоснеш?“ Или да подразните партньора си с реплика като „Ако можеше да чуеш звуците, които издавам в момента…“ или „Ако знаеш колко съм влажна…“, „Само като си помисля за теб, се навлажнявам“. Ако можете да си позволите да сте малко по-агресивни, съобщение като „Изпрати ми снимка ASAP” показва колко неустоим е човекът, с когото си пишете.

В този ред на мисли, комплиментите винаги са добра идея. „Само ти можеш да ме накараш да се чувствам толкова добре“ показва на партньора ви, че е специален. Избягвайте общите фрази и бъдете конкретни. „Обожавам това, което правиш с ръцете си/езика си/друго“ е в пъти по-добре от „Много си секси“. И не забравяйте, че реакциите също са важни. „Побъркваш ме“ или дори просто „О, уау“ потвърждават, че това, което получавате от отсрещната страна, ви харесва.

Pics or it didn’t happen

Понякога думите не са достатъчни. Понякога са излишни. Защо да се опитвате да обяснявате колко сте възбудени, когато може да покажете?

Please follow and like us:

One thought on “Секстинг наръчник”

  1. Pics or it didn’t happen 🙂 При sexting-а очите играят най-важната роля а едно еротично видео вдига нивото на адреналина на макс.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *